O nama

Saznajte više informacija o računovodstvu Pink Line, kako i gdje poslujemo, kako možemo pomoći klijentima te koje usluge nudimo

Upoznajte našu firmu

Pink Line d.o.o. je knjigovodstveni i računovodstveni servis sa sjedištem u Dugom Selu. Poslujemo više od pet godina, ali imamo preko 15 godina iskustva u poslovnoj sferi knjigovodstva i računovodstva.

Pink Line  ima sjedište u Dugom Selu, ali poslujemo na području cijele Hrvatske. Svojim klijentima pružamo pomoć te pravno i porezno savjetovanje prilikom otvaranja firme, pružamo cijeli niz knjigovodstvenih usluga kako bi sigurno vodili poslovanje svojih klijenta, pripremamo sve potrebne godišnje izvještaje i za potrebe menadžmenta radimo internu reviziju svih poslovnih knjiga.

Ključ našeg poslovanja se očituje u preciznom i kvalitetnom vođenju poslovnih knjiga. Iako imamo dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, svoje poslovanje smo u potpunosti prilagodili svim oblicima poslovanja u digitalnom dobu.

Svojim dugogodišnjim iskustvom i znanjem nastojimo ispuniti svaki Vaš zahtjev bez obzira na kompleksnost istoga, te nam je osnovni cilj i motiv da se naši klijenti mogu u miru baviti svojim poslovanjem dok se mi brinemo za knjigovodstvene i računovodstvene probleme.

Trebate pomoć ili savjet?